Edumall Preloader

Дигитална економија – онлајн предавање со проф. д-р Никола Поповски

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Дигитална економија – онлајн предавање со проф. д-р Никола Поповски

8 јуни 2021 @ 20:00 - 21:30

„Дигитална економија“ е првото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“. Предавач ќе биде проф. д-р Никола Поповски.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/829745677946955
Zoom линк за регистрација:
https://zoom.us/meeting/register/tJApcuihrTMoEtUau–sJaHD3XDhqD_-mX8A

Со овој настан ќе биде отворена Летната лидерска школа која ќе се одвива онлајн. Ќе бидат опфатени дефиниции, историскиот пат до дигитална економија, дигитално општество, карактеристики и манифестирање, перспективи.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учеството може да земат сите заинтересирани граѓани.

 

Details

Date:
8 јуни 2021
Time:
20:00 - 21:30
Event Category:
https://zoom.us/meeting/register/tJApcuihrTMoEtUau--sJaHD3XDhqD_-mX8A

Venue

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia