Edumall Preloader

Препознавање на организациската интелектуална сила

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Препознавање на организациската интелектуална сила

22 јуни 2021 @ 20:00 - 21:30

„Препознавање на организациската интелектуална сила“ е седмото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/957792034988417/
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJAqdu2vqDkvG93TmGjGM4gkHsnE1AWGSsyi

Предавач ќе биде доц. д-р Габриела Крстевска од Факултетот за економија и организација на претприемништво при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.
Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Details

Date:
22 јуни 2021
Time:
20:00 - 21:30
Event Category:
https://zoom.us/meeting/register/tJAqdu2vqDkvG93TmGjGM4gkHsnE1AWGSsyi

Venue

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia
+ Google Map