Edumall Preloader

Инфлуенсер маркетинг

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Инфлуенсер маркетинг

10 јуни 2021 @ 20:00 - 22:00

„Инфлуенсер маркетинг – градење бренд од себе“ е третиот вебинар кој се одржува во рамките на Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/1644299429291202/
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJ0qduqqrTMjH9B2b9mt1zY63r1Htkuchj67

Воведно обраќање ќе има проф. д-р Ленче Петреска, ректорка на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

На вебинарот ќе ги слушнеме искуствата на:
Марјан Ѓорѓиевски,
Јована Трајковска,
Никола Тргачевски Кумба и
Никола Трпковски.

Инфлуенсер маркетингот функционира заради големата доверба што ја имаат следбениците во инфлуенсерите, а препораките од нив служат како потврда за квалитетот на определен производ или услуга.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество.
Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Details

Date:
10 јуни 2021
Time:
20:00 - 22:00
Event Category:
https://zoom.us/meeting/register/tJ0qduqqrTMjH9B2b9mt1zY63r1Htkuchj67

Venue

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia
+ Google Map