Edumall Preloader

Работната сила како економски фактор

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Работната сила како економски фактор

15 јуни 2021 @ 20:00 - 21:30

„Работната сила како економски фактор“ е четвртото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Предавач ќе биде проф. д-р Никола Поповски.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/1698022983716185/ 
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJAucu6oqDwpG9eOn6UPKB5hzKxKgYss1xF_

Заеднички ќе ја дефинираме работната сила, ќе ги споменеме карактеристиките, цената на работната сила, а ќе зборуваме и за вработеноста и невработеноста.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Details

Date:
15 јуни 2021
Time:
20:00 - 21:30
Event Category:
https://zoom.us/meeting/register/tJAucu6oqDwpG9eOn6UPKB5hzKxKgYss1xF_

Venue

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia