Edumall Preloader

Комуникацијата како една од клучните лидерски вештини

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Комуникацијата како една од клучните лидерски вештини

30 јуни 2021 @ 20:00 - 21:30

„Комуникацијата како една од клучните лидерски вештини “ е десеттото и последно предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/490645442039778/
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJ0qdO6qpjsiH9XRj7koUtrhvUMiNmiP_7dr

Предавач ќе биде доц. д-р Слаѓана Ангелкоска, од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Ќе зборуваме зошто комуникацијата е важна за лидерите, за различните форми на комуникација, но и за слушањето, како важен дел од комуникацијата.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Details

Date:
30 јуни 2021
Time:
20:00 - 21:30
Event Category:
https://zoom.us/meeting/register/tJ0qdO6qpjsiH9XRj7koUtrhvUMiNmiP_7dr

Venue

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“
ул. „Маршал Тито“ 77
Свети Николе, 2220 North Macedonia
+ Google Map